Pralnica

Pranje, sušenje in likanje različnih tekstilnih izdelkov

Pralnica HTZ spada med srednje velike pralnice in se nahaja na lokaciji Premogovnika Velenje, na naslovu Partizanska c.78, 3320 Velenje.

Osrednja dejavnost sodobno tehnološko opremljene pralnice je mokro čiščenje najrazličnejših tekstilnih izdelkov. Največji delež perila predstavljajo delovna oblačila zaposlenih v skupini Premogovnika Velenje. Storitev nege perila izvajamo tudi za ostale kupce SAŠA regije, ki vključuje celostno nego perila, kot je pranje, sušenje, likanje ter v skladu z dogovorom tudi odvoz umazanega in dostavo opranega perila. Poleg nege tekstilnih izdelkov izvajamo tudi razna manjša šiviljska popravila.

Tehnološko je pralnica razdeljena na dva dela, kjer istočasno potekata dva procesa vzdrževanja perila. Na liniji 1 se izvaja proces pranja in sušenja delovnih oblačil za zaposlene v Skupini Premogovnik Velenje in nekatera okoliška podjetja. Na liniji 2 pa se opravljajo storitve strokovne nege gospodinjskih in objektnih tekstilij za eksterne stranke.

Pri delu v ospredje postavljamo kvaliteto, ažurnost ter sodobno tehnologijo, s pomočjo katere vam lahko zagotavljamo maksimalne rezultate. Uporabljamo sodobne ter kakovostne pralne in sušilne stroje priznane slovenske znamke ter človeku in okolju prijazna čistila, ki zagotavljajo minimalno obrabo perila ter ohranjajo njegovo kakovost in obliko.

Smo hitri, odzivni in prilagodljivi, pri delu pa temeljiti in učinkoviti, saj zadovoljstvo strank postavljamo na prvo mesto.

Naša vizija je ohraniti kvaliteto in dobre odnose s strankami, poleg tega pa tudi ves čas nadgrajevati procese dela, da bomo še naprej ostajali prava izbira.

 

Storitve, ki jih izvajamo:
PRANJE PERILA

PRANJE PERILA

LIKANJE PERILA

LIKANJE PERILA

ŠIVILJSKA POPRAVILA

ŠIVILJSKA POPRAVILA

Image
Image
Image
Kakovost naših storitev zadovolji še tako zahtevnega kupca!