Filtracijski sistemi za vodo AquaVallis

Najenostavneje do 100% čiste pitne vode

AquaVallis je program najsodobnejših filtracijskih sistemov, ki z uporabo nanotehnologije dokazano zagotovijo čisto pitno vodo. Vodo – brez virusov, bakterij, težkih kovin in drugih škodljivih snovi v pitni vodi!

Razlika med vodo, očiščeno z AquaVallis vodnim filtrom, in vodo, očiščeno s podobnimi proizvodi, je lahko kar 1000 virusov na liter. Nanovlakna delujejo kot magnet za škodljive, negativno naelektrene delce. Voda je dokazano očiščena, ima svež, čist okus – brez priokusa po kloru in drugih snoveh.

Pitniki za vodo

Pitniki so danes nepogrešljiv del vsakega poslovnega in delovnega prostora. Zakaj si ne bi olajšali delo in za čisto pitno vodo poskrbeli na bolj učinkovit in najbolj enostaven način?

S pitniki Aquavallis.

Zaupajo nam največja slovenska podjetja, zakaj nam ne bi tudi vi? Naša največja prednost pred konkurenco je redno mesečno čiščenje, kvaliteta in čistoča na prvem mestu!

Pitnik Aquavallis je neposredno priključen na vodovodno omrežje objekta. Ne bo vam več treba spremljati zaloge ustekleničene vode v velikih balonih. Kozarec vode si boste lahko privoščili kadarkoli in nikoli vam je ne bo zmanjkalo. S pitnikom Aquavallis si boste poenostavili oskrbo s pitno vodo. Pitnik vam zagotavlja hladno vodo s temperaturo 8°C ali 12°C in vročo vodo s temperaturo med 90°C in 95°C. Brez težav si boste lahko v hladnih dneh privoščili skodelico toplega čaja. Pripravljen bo hitro in enostavno, brez zamudnega gretja vode.

Poleg nakupa je možen tudi najem aparata. Preizkusite ga BREZPLAČNO in spoznali boste, kako enostavna in priročna je uporaba.

Možnost natančne regulacije temperature vode.

Pipa s posebnim varnostnim sistemom za dodatno zaščito pred vročo vodo.

Pritrjen nosilec za plastične kozarce.

Namizni pitnik

Ionizatorji pitne vode

Ionizirana voda se pri postopku ionizacije obogati z aktivnim vodikom. Aktivni vodik je močan antioksidant, ki nevtralizira škodljive proste radikale in s tem preprečuje degenerativne bolezni, zavira proces staranja in izboljšuje antioksidantni status telesa.

Takšna voda je bogata z minerali in hidroksilnimi ioni zmanjšuje prekomerno zakisanost telesa ali acidozo. S tem postane prva obrambna linija našega zdravja mnogo uspešnejša.

Zaradi zmanjšanega števila molekul v vodnem skupku (clustru), lažje prehaja skozi tkiva našega organizma in s tem omogoča intenzivnejšo hidracijo. Dobra hidracija je zelo pomembna za dobro zdravje in vitalnost.

Image
Image
Image

 

Športni Bidon Aquavalls

Narejena iz reciklirane plastike, ki ne vsebuje škodljivega BPA!

Športna plastenka AquaVallis je kot taka namenjena predvsem aktivnim osebam, rekreativnim in profesionalnim športnikom, pohodnikom, tabornikom, popotnikom v krajih kjer ni pitne vode, vojakom, enotam za civilno zaščito, ter vsem, ki so ekološko osveščeni in jim ni vseeno kako bo izgledal naš planet tudi v prihodnje.

V Športno plastenko AquaVallis je vgrajen filtracijski sistem, ki iz vode, poleg osnovnih mehanskih nečistoč, odstrani tudi viruse, bakterije, težke kovine ter del pesticidov. Iz vodovodne vode poleg zgoraj omenjenih nečistoč odstrani tudi klor, in vodi izboljša okus in vonj.

Image
Image
Image

Nevtralizacija vodnega kamna

Zaradi spremembe temperature vode (pri segrevanju) se kalcij in magnezij iz vode izločata v obliki vodnega kamna. Temperatura, kjer se prične izločanje vodnega kamna, je različna in odvisna od celotne kemijske sestave vode. Z višanjem temperature vode odlaganje vodnega kamna strmo narašča. Vodni kamen ne odteka iz cevi in se počasi nalaga na stenah cevi, na grelcih in sanitarnih armaturah. Rezultat so neprehodne cevi, večja poraba energije in nepravilno delovanje sanitarnih armatur. Tudi čiščenje oziroma odstranjevanje vodnega kamna, ki običajno zahteva veliko truda in časa ter agresivna sredstva bo nepotrebno, če boste odpravili vzrok in ne reševali posledic. 1 mm obloge vodnega kamna na grelcih za vodo poveča porabo električne energije za 10%!

Filtracijski sistemi

Z analitičnim pristopom izdelujemo sistemske rešitve za pripravo pitne vode. Filtracijski sistemi AquaVallis iz vode odstranijo trde delce, mikrobiološke nečistoče (vključujoč viruse in bakterije), fekalne snovi, koloidne delce in širok spekter organskih ter anorganskih raztopljenih nečistoč (vključujoč klor in organske kloride, del pesticidov in oljne nečistoče) in težke kovine.

Sistemi so sestavljeni iz različnih vrst filtrskih vložkov (kombinacije): UNO, DUO in TRIO ter so na voljo v treh različnih velikostih: 5”, 10” in 20”. Podrobnejši podatki in mere za vsak sistem so podani na naslednji strani.

http://www.aquavallis.si/spletna-trgovina/vodni-filtri-za-dom/

filtri.jpg

 

Filtrski vložki

Z lastno proizvodnjo zagotavljamo najvišjo kakovost filtrskih vložkov AquaVallis,, katere proizvajamo v vgradnih višinah 5, 10 in 20".

http://www.aquavallis.si/spletna-trgovina/filtrski-vlozki/

Image

 

Regulacija vodnega tlaka

Regulatorji iz našega prodajnega programa so izdelani v podjetju Resideo Braukmann v Nemčiji. Poznani so tudi pod blagovno znamko Honeywell. Zanesljiva regulacija tlaka je osnova za varno in zanesljivo oskrbo z vodo tako v hišnih sistemih kot tudi v industriji. Zagotavljanje konstantnega vodnega tlaka preprečuje poškodbe priključenih armatur in naprav, prav tako pripomore k nadzorovani porabi.

Več na http://honeywell.si/index.php/izdelki/regulacija-tlaka-pretoka


 

Samočistilni filtri

Filtri Resideo Braukmann se uporabljajo za čiščenje mehanskih delcev iz vode, po posebnem principu, pa z uporabo tlaka vode, preko vgrajene turbine filtrsko mrežico brez razdiranja očistimo z enostavnim zasukom ventila.

http://honeywell.si/index.php/izdelki/filtri-in-filtrne-kombinacije