<header2> <text>Največje invalidsko podjetje v Sloveniji</text> </header2> <paragraph> <style>Normal</style> <text><P>HTZ je največje invalidsko podjetje v Sloveniji in z nekaj več kot 1000 zaposlenimi tudi največje hčerinsko podjetje v skupini premogovnika Velenje. Sodobnost, strokovno znanje in dolgoletne izkušnje ter visoka tehnološka razvitost zagotavljajo fleksibilnost in inovativnost podjetja, ki svoje delovanje usmerja k vrednotam humanosti in družbene odgovornosti.<BR>&nbsp;</P></text> </paragraph> <header2> <text>Prednost v raznolikosti</text> </header2> <paragraph> <style>Normal</style> <text><P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=MsoNormal>Ključna prednost podjetja HTZ je pestrost in raznolikost programov. Uspešnost temelji na razvoju in ohranjanju dolgoročnih partnerstev ter strateškem pridobivanju novih poslovnih priložnosti. Odlikujejo nas bogata specialistična znanja s področja vzdrževanja in servisiranja različnih, še posebej rudarskih naprav, za katere opravimo tudi projektiranje, izdelavo, montažo in avtomatizacijo.</P> <P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=MsoNormal>&nbsp;</P> <P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=MsoNormal>Sodelujemo z največjimi zahodnoevropskimi proizvajalci elektro, strojne in varnostne opreme za rudarstvo, gradbeništvo in industrijo in je pooblaščeni serviser za vrhunske nemške dobavitelje rudarske opreme za področje Slovenije in držav nekdanje Jugoslavije. Celovito skrbimo za opremo za reševanje, opravljamo elektro in strojne remonte ter vzdrževanja, proizvajamo izdelke iz črne metalurgije in iz nerjaveče pločevine, skrbimo za vzdrževanja različnih prostorov, pranje in negovanje perila ter grafično oblikovanje in fotokopiranje. V posebnem proizvodnem obratu pa proizvajamo tudi osebna zaščitna sredstva. </P> <P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=MsoNormal>&nbsp;</P> <P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=MsoNormal>Z inovativnimi programi obnovljivih virov energije in fotovoltaike ter vrhunske nanotehnolgije za filtracijo vode HTZ razširjamo svoje delovanje tudi na nova, perspektivna in v prihodnost usmerjena področja.</P> <P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=MsoNormal>&nbsp;</P></text> </paragraph>

Največje invalidsko podjetje v Sloveniji

HTZ je največje invalidsko podjetje v Sloveniji in z nekaj več kot 1000 zaposlenimi tudi največje hčerinsko podjetje v skupini premogovnika Velenje. Sodobnost, strokovno znanje in dolgoletne izkušnje ter visoka tehnološka razvitost zagotavljajo fleksibilnost in inovativnost podjetja, ki svoje delovanje usmerja k vrednotam humanosti in družbene odgovornosti.
 

Prednost v raznolikosti

Ključna prednost podjetja HTZ je pestrost in raznolikost programov. Uspešnost temelji na razvoju in ohranjanju dolgoročnih partnerstev ter strateškem pridobivanju novih poslovnih priložnosti. Odlikujejo nas bogata specialistična znanja s področja vzdrževanja in servisiranja različnih, še posebej rudarskih naprav, za katere opravimo tudi projektiranje, izdelavo, montažo in avtomatizacijo.

 

Sodelujemo z največjimi zahodnoevropskimi proizvajalci elektro, strojne in varnostne opreme za rudarstvo, gradbeništvo in industrijo in je pooblaščeni serviser za vrhunske nemške dobavitelje rudarske opreme za področje Slovenije in držav nekdanje Jugoslavije. Celovito skrbimo za opremo za reševanje, opravljamo elektro in strojne remonte ter vzdrževanja, proizvajamo izdelke iz črne metalurgije in iz nerjaveče pločevine, skrbimo za vzdrževanja različnih prostorov, pranje in negovanje perila ter grafično oblikovanje in fotokopiranje. V posebnem proizvodnem obratu pa proizvajamo tudi osebna zaščitna sredstva.

 

Z inovativnimi programi obnovljivih virov energije in fotovoltaike ter vrhunske nanotehnolgije za filtracijo vode HTZ razširjamo svoje delovanje tudi na nova, perspektivna in v prihodnost usmerjena področja.