Nosi svoj design
Naročilo vražjih spodnjic
Spletna prodaja filtracijskih sistemov AquaVallis
Lakirnica HTZ
<header2> <text>Ponudba za nadomestne kvote za manjkajoče invalide!</text> </header2> <paragraph> <style>Normal</style> <text><P>HTZ nudi drugim podjetjem nadomestne kvote za manjkajoče invalide. Gre za podjetja, ki so po številu zaposlenih zavezanci Zakona o zaposlitveni rehabilitaciji in zaposlovanju invalidov.</P> <P>V primeru, da tovrstna podjetja nimajo dovolj zaposlenih invalidov, morajo v Sklad Republike Slovenijie za vsakega manjkajočega plačevati 70% minimalne plače na mesec. Alternativna možnost ob premajhnem številu zaposlenih invalidov so nadomestne kvote, ki jih izbrano podjetje pridobi z nakupom izdelkov ali storitev invalidskega podjetja.</P> <P>HTZ kot največje invalidsko podjetje v Sloveniji z raznolikostjo dejavnosti in programov podjetjem omogoča širok izbor možnosti za poslovno sodelovanje. Z obrazcem informativnega računa vsakemu potencialnemu partnerju na kratko izračunajo število invalidskih kvot, ki jih mora podjetje zbrati, in predlagajo tudi optimalne dejavnosti za tovrstno izpolnitev.</P> <P>Več informacij: <br /><br /><A href="mailto:mateja.sovic@rlv.si">Mateja Sovič</A> (tel: +386 3&nbsp;899 66 38, gsm:+386 41 609 985)</P> </text> </paragraph>

Ponudba za nadomestne kvote za manjkajoče invalide!

HTZ nudi drugim podjetjem nadomestne kvote za manjkajoče invalide. Gre za podjetja, ki so po številu zaposlenih zavezanci Zakona o zaposlitveni rehabilitaciji in zaposlovanju invalidov.

V primeru, da tovrstna podjetja nimajo dovolj zaposlenih invalidov, morajo v Sklad Republike Slovenijie za vsakega manjkajočega plačevati 70% minimalne plače na mesec. Alternativna možnost ob premajhnem številu zaposlenih invalidov so nadomestne kvote, ki jih izbrano podjetje pridobi z nakupom izdelkov ali storitev invalidskega podjetja.

HTZ kot največje invalidsko podjetje v Sloveniji z raznolikostjo dejavnosti in programov podjetjem omogoča širok izbor možnosti za poslovno sodelovanje. Z obrazcem informativnega računa vsakemu potencialnemu partnerju na kratko izračunajo število invalidskih kvot, ki jih mora podjetje zbrati, in predlagajo tudi optimalne dejavnosti za tovrstno izpolnitev.

Več informacij:

Mateja Sovič (tel: +386 3 899 66 38, gsm:+386 41 609 985)